Ciorile croncane mult


Bineinteles ca s-a discutat foarte mult in ultima vreme despre afirmatia lui Basescu la adresa ciorii cu nume de Pana. Daca este sau nu parte a etniei rrome aceasta Pana nu ma intereseaza prea mult. Ce ma deranjeaza este faptul ca acesti gazetari, multi dintrei ei avand o scoala de gazetarie de 6 luni (noi facem facultati de 4-5 chiar 6 ani), se apara orbeste intre ei indiferent daca au sau nu dreptate ca medicii si profesorii.

Ati observat cand un medic face o gafa si omoara un pacient ca nu se acuza unul pe altul ci se acopera cat pot de mult chiar cu riscul bagarii la puscarie (vezi cazul medicului Tranca – cel care a aruncat-o de la etaj pe fetita aceea „nevinovata”). Un coleg de-al lui are acum dosar penal pentru marturie mincinoasa. Ma bucur, cineva mai trebuie sa ii invete minte.

Aceste hiene, deseori sunt hiene, haituiesc prada si persevereaza pana o determina sa faca o miscare gresita. Acelasi lucru il cred si in cazul lui Basescu. Insistenta dusa la prag de agresiune intalnita la multi ziaristi poate duce la o reactie de legitima aparare pe care eu o consider admisibila legal.

Ce ma deranjeaza este ca majoritatea gazetarilor isi apara colegii de breasla stiind ca nu au dreptate doar pentru ca sunt colegi de breasla. Asa cum spunea cineva asta este un spirit de colegialitate GRESIT INTELES.

Robert Turcescu este un contraexemplu pozitiv dar din pacate cam izolat.

As incheia cu o intrebare : Voi cum ati fi facut in cazul lui Basescu fiind asaltat / sicanat de „oameni” de presa?

Publicat în Politică. Etichete: . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: