Avem noua versiune de Okazii online !


Prima pagina este curata, aerisita si cu culori discrete (remarcati noua sigla stanga sus!) :

okazii v2 online prima pagina

okazii v2 online prima pagina

Pagina de licitatie arata mai aerisit :

okazii v2 online pagina licitatie

okazii v2 online pagina licitatie

CostinU mi-a luat-o inainte (e de inteles) si a scris si el.

Asteptam cu interes reactiile utilizatorilor 🙂

Publicat în Web. Etichete: , , , . 7 Comments »

7 răspunsuri to “Avem noua versiune de Okazii online !”

  1. kris Says:

    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. Dan Says:

    dupa cum am spus si aici

    https://andreir.wordpress.com/2008/09/12/okazii-ro-pregateste-o-noua-infatisare/#comment-2797

    o sa aveti de furca putin.

    sorry de duplicat dar nu era postul acesta acum 3 ore …

  3. Vlad Says:

    Frumos „O”.. Imi aminteste de sigla Ubuntu, poate chiar prea mult 😛

  4. zambon Says:

    arata intr-un fel….dar nu mare. in rezolutie 1024 se vede ca draq, oamenii aia chiar nu se uita inainte ?…mult prea mari fonturile in cautare si prea mult spatiu intre randuri si anunturi…intradevar e mai aerisit dar a batut cam mult vantul. rezultatele cautarii sunt praf…..si etc. destul de mult etc.

  5. dan Says:

    seamana izbitor de mult cu ebay.com

  6. Etajul 2 Says:

    Fratilor, in Ro nu exista imaginatie, creatie proprie? Daca ar fi oameni care ar sta si ar gandi un design, ar iesi o traba mai buna. Da’ ma rog, e mai usor sa te inspiri de la altii.

  7. Andrei Says:

    pentru Etajul 2 : Daca esti asa expert, ia zi de unde a fost copiata sigla okazii, si la urma urmei, ce treaba are asta cu Romania?
    Pentru Dan (cu totul alt ton fata de mesajul de mai sus 🙂 ) :
    Categoric ca seamana, ceea ce e si normal, e tot un site de licitatii, ai vrea sa semene cu yahoo, sau cu hi5? E insasi legea naturii, toate chestiile care fac cam acelasi lucru seamana. De exemplu atat gura ta, cat si botul leului sunt folosite pentru a manca, amandoua au dinti, limba, etc.. Te-ai luat tu dupa leu, sau leul dupa tine. Toate sistemele de operare, au un desktop si ferestre, e logic ca seamana. Ba in plus e foarte bine ca seamana, roaga pe cineva sa-ti remodeleze gura, si dup-aia incearca sa mananci, (e doar o gluma, sper ca nu te-ai suparat), sau incearca sa rulezi niste programe, in word(presupunand ca un sistem de operare ar arata ca un program de postprocesare de text, word), sau sa stai pe mess in word. In legatura cu siteurile de licitatii online, exista un model de succes, si ala trebuie urmat, eventual imbunatatit, perfectionat, dar e ridicol ca cineva sa incerce sa se gandeasca de la 0 la un model, pentru ca ar observa cu stupoare ca in final ar arata tot ca ebay, adica a reinventat roata.
    In legatura cu okazii, mie imi place sigla, e copiata dupa un joc mai vechi, nu-i retin numele, sau dupa vechiul activesync, sau dupa niciuna, poate pur si simplu s-au gandit la ceva si au ajuns la ceva care e intradevar similar cu ceva ce deja exista, oricum important pentru ei e ca noua sigla e cu siguranta mai buna decat cea veche si noul design e mai bun decat cel vechi, dar in rest e aceeasi Marie cu alta palarie. Palarie mai frumoasa, Marie tot urata.


Lasă un comentariu