Edge of darkness – Scapat de sub control


Nu-mi plac filmele americane. Mi se par proaste. John Travolta m-a castigat cand la inceputul unui film american (Operation Swordfish) a zis „Toate filmele de la Hollywood sunt proaste”. Azi insa am vazut o exceptie de la regula asta.

Filmul e minunat. E realist. E socant. Socant nu doar prin violenta, care violenta e justificata si reala, nu doar pentru placerea insetatilor de sange. Nu e cu happy ending si in plus seamana cu aspecte de intamplari din tari (ca a noastra) din fostul bloc sovietic.

Cine nu l-a vazut inca, rateaza ceva deosebit.

Un răspuns to “Edge of darkness – Scapat de sub control”

  1. Rudolph Aspirant Says:

    Nu stiam de Edge of Darkness. Multumesc pt. recomandare. (Nu am vazut nici un film in ultimele 6 luni, nici macar nu m-am mai uitat pe Rotten Tomatoes in ultima vreme, nici pe cronicile de filme din the New York Times sau The New Yorker, si chiar mi-era dor sa mai vad ceva tolerabil. Acum astept sa iasa noul Woody Allen, desi nu am sperante prea mari, dupa ce am vazut un clip despre el la TV, dar cu Woody Allen nu poti sa-ti dai seama mereu dupa clip.)

    Mie mi-a placut un film relativ recent ne-tipic hollywood-ian, Blue Valentine. Imi plac si toate filmele regizorului Steven A. Spielberg. Unul din filmele lui care nu a avut box-office chiar asa de mare, dar care mie mi-a placut la nebunie a fost Empire of the Sun.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: