Viata bate telenovela


Deunazi am remarcat iar ghena infundata si nu am fost foarte mirat, chestiile astea se mai intampla. Cand am aflat mai multe insa atunci abia m-am mirat.

Se pare ca femeia de serviciu si-a dat demisia si a plecat. Insa nu ca in alte situatii de genul plecat pe mai multi bani sau certat cu administratia pe motive profesionale.

A fost, se pare, surprinsa de sotul ei cand si-o tragea cu zugravul I. de la ultimul etaj in uscatorie. Se pare ca fost turnata de cineva altfel nu vad cum a venit la fix sotul ei. Se pare ca i-a aplicat si o mica scatoalca dar asta deja e speculatie.

Lucrurile interesante nu se opresc aici.

In gradinita (4-6 ani, varsta mea) am avut o colega C.B. care era mai zvapaiata si neastamparata. Ulterior am remarcat ca locuia la blocul de peste drum si uneori se juca si cu noi, baietii de la blocul unde stau. In timp s-a combinat cu unul si in final s-a casatorit cu el. Nu au avut copii desi au fost agenti maternali mai multi ani. Intr-o zi se pare ca tipa a plecat si l-a parasit pe sotul ei insa el nu si-a taiat nici o vena de la nici o parte a corpului si s-a combinat cu verisoara lui C.B. si acum se pare ca au si un copil pe drum.

Legatura cu femeia de serviciu este ca aceasta este verisoara cu verisoara lui C.B. Ce ar mai lipsi din aceasta aproape-telenovela?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: