Amenda made by Alex – camerele de pe DN1 inca functioneaza


Vorba lui Mihai, „Who the fuck is Alex?!”.

Ca un fapt divers camerele de pe DN1 (macar cea din Barcanesti) merg si inca bine 🙂 Eu aveam prostul obicei sa setez tempomatul / cruise-control-ul de la masina pe 90 km/h si sa trec asa pe tot DN1 pana unde aveam nevoie crezand ca nu mai sunt functionale camerele.

Am primit o scrisoare recomandata prin posta si nu scria expeditorul. Abia dupa ce am semnat de primire am avut voie sa aflu expeditorul. Mi se pare o mare tziganie dar sa trecem peste asta. Am deschis plicul si inauntru era o comunicare cum ca masina mea a depasit viteza legala… bla bla… si sa comunic identitatea soferului (eu fiind posesor al masinii mele 😛 ).

Toate bune si frumoase, completez eu frumos.. cand jos ce vad?! „Made by Alex” ?!

Colegii de birou imi recomanda sa refuz sa fac completez comunicarea si/sau sa o trimit pe baza faptului ca pot sustine ca eu cred ca e o gluma. Gen farsele lui Buzdugan sau stiu eu…

Cetatean cinstit si fraier eu o voi trimite totusi…

Aveti mai jos si poza cu evidentierea.
 
Amenda DN1 Made by Alex 

19 răspunsuri to “Amenda made by Alex – camerele de pe DN1 inca functioneaza”

 1. Gorillaz_doktor Says:

  am primit si eu de la politia prahova o „felicitare” cum ca am auto B-77-ZMR [adica a mea :)] a fost surprinsa pe raza localitatii Barcanest circuland cu viteza de …79 km..parca…
  Si ca in termen de 5 zile sa trimit date conducat auto care se afla la volan. Intre noi fie spus, ca nu ne aude nimeni…io eram, dar, am „omis” sa trimit datele la Insp. Pol Prahova. asta a fost acu 2 daca nu 3 luni. Doacamdata liniste dinspre prahova. Mai vedem… ce si cum….

 2. Ionut Stoica Says:

  Tot acolo mi-am luat si eu amenda, aceeasi viteza (aproximativ, desi n-am butonul tau) , aceleasi conditii. Nu mai stiu daca tot „made by Alex”. Ce mai tin minte e ca o femeie(dupa nume)-politist a constatat.

 3. Andrei Rinea Says:

  @Gorillaz_Doktor : Io o sa „chicken out” si in aceasta a 6-a zi o sa trimit totusi distractia la ei. Altfel ma amendeaza cu 9-20 de puncte amenda.

  @Ionut Stoica : Pai si la mine scrie „Agent Vasile Amalia”

 4. ionut_d Says:

  @Razvan – nici ca se va intampla ceva, cu exceptia faptului ca atunci cand vei plati urmatoarea transa de impozit, te vei trezi cu amenda inclusa. Eu „stie” din surse sigure.

 5. dragos Says:

  Daca va mai cere cineva vreodata sa dati datele soferului incercati una dintre variantele de mai jos:
  1. la data respectiva masina era condusa de Xi-Wi Lincau, cetatean chinez cu adresa bla bla bla [se alege cel mai mic orasel de prin China, Taiwan sau Cuba(!!! atentie daca alegeti Cuba sa shimbati numele in ceva mai reprezentativ pentru zona geografica respectiva)]
  2. cumparati Romania Libera -> mica publicitate -> anunturi decese, alegeti un nume (de obicei gasiti si orasul, nu mai stiti adresa prietenului respectiv, care intamplator si-a schimbat si numarul de telefon) asta e ghinion daca tipu a dat coltu … ce sa-i faci… doar nu o sa plateasca altcineva amenda nu?

  In ambele situatii nu veti mai auzi niciodata despre amenda respectiva.

 6. Andrei Rinea Says:

  Eu le-am trimis azi hartia cu datele mele, singura „jena” e ca am intarziat cu o zi (azi a fost a 6-a zi)… Sa vedem ce imi trimit inapoi.. 🙂

 7. Tara Says:

  hai ma ca n-o fi dracul asa de negru. altadata gaseste un mos din bloc care are carnet dar nu mai conduce si pune datele lui. eu sigur asta o sa fac daca mai stationez in locuri nepermise, ca sambata noapte :))

 8. Ciorapel Says:

  Uite cum se intampla lucrurile .. eu am luat radaru` cu o ora inaintea ta, exact in acelasi loc, exact acelasi agent constatator, si aceeasi masina (VW), si am scris pe blogul meu acum cateva zile despre acest .. Alex. Coincidenta face ca un prieten sa intre pe mine si sa-mi dea linku` la tine … „asta nu e amenda ta ma ?!” :))

  http://www.ciorapel.biz/weblog/2008/03/23/radare-made-by-alex/

 9. Andrei Rinea Says:

  Deci eu nu am copiat de la tine. Se vede clar in post-ul meu ca amenda mea este pe numele meu.

 10. Andrei Rinea Says:

  @Tara, @Dragos : eu chiar am comis contraventia asta. De ce sa incerc sa nu o platesc? Pe langa faptul ca daca se dovedeste ca mint in privinta identitatii soferului pot intra in sfera penalului (nu la figurat ci la propriu) nu mi se pare in regula ca idee.

 11. Ciorapel Says:

  NU am zis ca ai copiat-o .. cu toate ca la prima vedere este aproape identica .. am remarcat MAREA coincidenta.
  Aceeasi marca de masina, aceeasi localitate, aceeasi zi, acelasi agent constatator, doar ca tu cu o ora mai tarziu.

  P.s. Si amandoi am remarcat si am scris despre asta 🙂

  Coincindenta misto .. 🙂

 12. Dambovita Says:

  Acelasi lucru am patit si eu tot la Barcanesti tot in martie si agentul constator tot VASILE AMALIA problema este si cred ca si la altii ca STAMPILA SI SEMNATURA agentului sunt SCANATE ?????

 13. Dambovita Says:

  Si inca ceva, comunicarea este datata 20.03.2008 si eu m primit-o recomandata pe data de 29.04.2008?????

 14. Andrei Rinea Says:

  Au intarziere serioasa, e normal. Intre timp am platit ambele amenzi si acum tre’ sa trimit dovezile de plata.

 15. Cromy Says:

  Si eu am primit o instiintare prin posta, tot din Barcanesti (la 3 luni dupa data la care am „fost interceptata” – oct 2008- cu o viteza de 81km/h – limita 70 km/h). Toate bune si frumoase, am trimis datele solicitate iar ieri am primit prin posta amenda de 108 Ron .

  Mare ironie mare: azi primesc prin posta o alta instiintare, din aceeasi data (oct 2008) insa din localitatea Balotesti…. acum zau! 2 amenzi din aceeasi zi 😦

 16. Andrei Rinea Says:

  Imi pare rau pentru paguba, Cromy. Amenda de 108 RON e 54 RON in 48 de ore sau 108 RON in 48 de ore?

 17. Andrei Rinea Says:

  pfiu… credeam ca le-au dublat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: