Am fost ceva vreme (pentru cei curiosi la detalii se poate face o marire a pozelor si se vede in coltul dreapta jos 😛 ) din nou la Casa Iancului si m-am gandit sa va mai incant cu niste poze si impresii personale. 🙂
Am dat peste Adrian (chelnerul care ne „iubeste” mult) asa ca normal ca trebuia sa imi iau o teapa.
Mai concret ma tentau de ceva vreme carnatii de plescoi :
Insa cum apareau in meniu nu spuneau nimic despre mamaliga centrala, scarba de chelner nu mi-a zis nimic si in plus m-a lasat sa comand si o garnitura pentru ei si anume cascaval „ca la Paris” – cascaval pane :
Ma rog… am reusit sa mananc cam tot, carnatii fiind foarte buni. insa prea putini in raport ca mamaligoiul acela de mai sus.
Buchetul de muraturi (asa am inteles ca se numeste) bun si el, l-am ras pe tot. Bineinteles ca trebuia sa am eu o ciudatenie in materie de gusturi si am mancat paine cu mamaliga la carnati (vezi poza 1).
Colegii mei si-au luat saramura de pui :
respectiv pui pitit in lipie :
Mancarea a fost buna, ca de obicei, durata de asteptare decenta spre redusa. Preturile decente (carnatii de plescoi 11 RON, cascavalul pane 7 RON, saramura de pui 12 RON si puiul pitit in lipie 13 RON) mai ales ca aveam card de reducere 50% (deci injumatatiti preturile de mai sus).
Vom mai merge la Casa Iancului si pe viitor 😀
Atat deocamdata…
Vineri, 7-decembrie-2007 la 12:50 pm
Stimate domn,
In numele restaurantului CASA IANCULUI, va cerem scuze pentru inconvenientele produse de „teapa” data de „scarba” de ospatar! Pe viitor pentru a evita situatiile neplacute, va rugam cereti referinte despre preparat „scarbei” de ospatar sau consultati lista meniu unde gasiti (de exemplu)cascavalul pane si carnatii Plescoi la rubrica de gustari calde.Cascavalul pane din punct de vedere gastronomic nu poate fi considerat garnitura, dar bineanteles dumneavoastra aveti dreptate si noi nu va punem la indoiala gusturile-„de gustibus non discutandum”.
Va multumim pentu faptul ca sunteti clientul nostru si puteti beneficia de reducerea de 50%.
Cu stima si deosebita consideratie, Sergiu Nedelea- director restaurant CASA IANCULUI (Seful scarbei de ospatar)
tel/fax 2569798, mob 0730030890
Vineri, 7-decembrie-2007 la 4:15 pm
Imi cer scuze pentru exprimarea total nerespectuoasa si va asigur ca o voi evita pe viitor. In consecinta am corectat articolul acesta.
Marți, 8-ianuarie-2008 la 7:53 pm
ce parere aveti de bucatari vostri si daca aveti unul special
Marți, 8-ianuarie-2008 la 7:57 pm
Nu inteleg nici intrebarea nici cui ii este adresata.. 😦
Fii, te rog, mai clar.
Marți, 8-ianuarie-2008 la 9:27 pm
La cata promovare ai facut acestui restaurant….ar trebui sa te plateasca, nu sa-ti ceri scuze.
Miercuri, 9-ianuarie-2008 la 4:08 pm
LOL… n-as zice. Plus ca am vorbit urat de un angajat de-al lor.. asa ca am de ce.
Miercuri, 9-ianuarie-2008 la 9:01 pm
Sa-ti explic. Cand e numai de bine, e publicitate. Platita. Cand e prezentat obiectiv, nu e. Daca asa ai simtit tu cu privire la acel chelner, e dreptul tau sa scrii ce vrei. Avand in vedere insa ca ai 50% discount…ai luat spaga, deci scrii de bine :D. Pe de alta parte, si luarea de pozitie a directorului de restaurant e ok, are si omu dreptate. Ai publicat punctul lui de vedere, deci sunteti chit.
Joi, 10-ianuarie-2008 la 2:08 am
Nu am numai eu 50% discount ci oricine cumpara cardul de reducere. Cardul de reducere e disponibil oricui achita pretul lui, pret 150 RON incepand cu 1 Ian. 2008
Miercuri, 17-septembrie-2008 la 7:29 pm
Am luat masa si eu la acel restaurant si am plecat super multumit. Iar directorul Nedelea este un somelier (specialist in vinuri) recunoscut pe plan national. Are rubrici in reviste, e o somitate. Asa incat ai avut onoarea sa comunici cu un tip cool, care in plus este si f. modest.
Luni, 3-noiembrie-2008 la 9:46 am
Si eu am luat masa de mai multe ori acolo(Sarafinesti). Am fost de 2 ori si cu persoane straine (alta tara) si a fost totul super ok. Super tare restaurantul! Chiar nu e publicitate .
Marți, 29-septembrie-2009 la 12:24 am
Buna reteta, dar te rog frumos daca se poate o reteta pentru tort cu biscuiti si fructe confiate ?