Mi se pare chiar rusinos sa scriu abia acum despre Casa Iancului desi in ultimul an si aproape jumate am fost macar o data pe luna. De asemenea prima data cand am fost la acest restaurant a fost acum 3 ani.
Totusi o sa tin cont de vorba acea „better late than never” (mai bine mai tarziu decat niciodata).
Este un restaurant foarte bun. Servire prompta, mancare buna, durata servirii scurta / medie si chelnerii impecabili (bineinteles s-a intamplat O SINGURA DATA sa fie unul mai nebun, Adrian pe numele lui). Exista salon pentru fumatori, salon pentru nefumatori (pe doua niveluri diferite!).
Practic din meniu cred ca am mancat cam totul (peste 85% din elemente). Astazi eu am mancat supa-crema de ciuperci iar colegii mei au mancat snitel cu cartofi in coaja dati prin boia de arderi (dulce), pulpe de pui dezosate cu cartofi taranesti respectiv cu cartofi la cuptor cu smantana.
Cardul de reducere de 50% (max. 50 RON reducere acordat pe 100 RON si valabil 30 de zile) este o solutie buna daca vii de cateva ori pe luna la acest restaurant iar noi fiind la 100-150 de metri cu serviciul de acest local va dati seama ca il frecventam.
Preturile normale chiar decente pe alocuri (supa 3,9 RON, salata 10RON (450g!)) te incurajeaza sa revii. Preturile mentionate anterior sunt FARA reducerea de 50%.
Toaleta este impecabila, avand chiar un alcoolmetru instalat in „antecamera” „posturilor de lucru” care cu doua monede de 50 de bani iti poate spune cat de legal este sa conduci in acea situatie (are paie de unica folosinta 😉 )
Notele pe care le acord sunt urmatoarele :
Mancare-gust : 9,7
Mancare-satietate: 9,9
Atmosfera: 8 (e cam intuneric fiind o singura latura cu ferestre iar la etaj desi fiind ultimul nivel nu exista luminatoare)
Servire : 9,9
Pret : 7,9
Toaleta: 9,8
Evident nu puteau lipsi si niste poze :
(PS : Supa-crema de ciuperci avea si crutoane dar le-am mancat inainte sa apuc sa fac poze – mi-era foame!)
Cartofi la cuptor cu smantana si pulpe de pui dezosate:
Pulpe de pui dezosate cu cartofi taranesti:
Snitel de pui cu cartofi in coaja dati prin boia de ardei dulce:
Concluzia generala : FOARTE BINE.
PS: Painea este inclusa in pret (nu aveti idee (sau aveti?) cate restaurante „high class” baga painea separat pe nota de plata).
Vineri, 12-octombrie-2007 la 3:16 pm
ai uitat de pastrama reincalzita si servirea de cacao.
Vineri, 12-octombrie-2007 la 3:39 pm
Am citit intamplarea voastra insa … mie nu mi s-a intamplat niciodata.
Singura mizerie facuta a fost de nea Adrian care ne-a incurcat ciorbele si a vorbit urat cu noi pentru ca eram veseli si glumeam iar el avea o zi proasta dupa cum ne-a zis si in clar la inceput insa noi il ignorasem.
Socotind ca in perioada de un an si doua luni mi s-a intamplat o singura data sa am probleme am zis sa trec cu vederea situatia neplacuta de atunci eclipsata fiind de toate celelalte situatii in care s-au comportat exemplar.
Sincer, cand am citit prima data pe blogul Mariei Focsa situatia nu mi-a venit sa cred.
Vineri, 12-octombrie-2007 la 3:41 pm
„Nu putea lipsi si poze. ” ?
Ele este sub 50? :d Dar probabil ti-a fost fomica.
Vineri, 12-octombrie-2007 la 3:42 pm
Ai dreptate Olivia. Mi-a fost foarte… 🙂
Vineri, 12-octombrie-2007 la 3:44 pm
Acum am corectat. 😀
Vineri, 12-octombrie-2007 la 3:55 pm
Noi am dat peste nea adrian de mai multe ori, ne-au incurcat comenzile, nu au adus ce am cerut. S-au gandit, de, ca mancam prea mult si ne ingrasam. De fapt ar fi trebuit sa le multumim ca au avut grija de silueta noastra, nu?
Vineri, 12-octombrie-2007 la 6:50 pm
si eu mancam acolo. Zilnic. Pana a gasit o colega in farfuria ei ..un gandac. Ce-i drept. Era decedat.
Vineri, 12-octombrie-2007 la 6:51 pm
Macar nu era periculos atunci! 🙂 🙂 🙂
Duminică, 14-octombrie-2007 la 1:04 am
mda…dar cauzele decesului?
Marți, 30-octombrie-2007 la 9:14 pm
Ai uitat sa traduci „meniu” (lista de bucate) si „high class” (clasa inalta).