Distractia cu companiile de asigurari continua


Se pare ca nu doar Ardaf face chestii urate dar si alta companie la care am CASCO acum la masina mea. Fiindca nu m-a suparat inca serios 🙂 nu am de gand sa o „dau in gat” si doar voi relata o mica chestiune.

Se pare ca e bine ca daca mergi cu masina ta in afara tarii sa ai CASCO cu valabilitate si externa (evident 😉 ). Am studiat putin contractul meu de CASCO si nu scrie absolut nimic de asta exceptand ca daca fac RCA-ul la aceeasi firma beneficiez de extinderea contractului de CASCO in afara tarii gratuit. Eu am cam dedus ca asta inseamna ca nu e inclus implicit.

Am fost la o filiala sa vad daca este adevarat si este. Am aflat ca pot face extindere pentru o saptamana (mi-au contrarecomandat – din cauza banilor oare?), o luna, 6 luni sau un an. Se pare ca pentru o luna ma costa cat o rata lunara (care nu este valoarea pe un an impartit la 12 ci valoarea pe un an impartit la 10). Oricum ideea e ca ei vor 47 EUR in plus pentru o luna de asigurare CASCO in afara.

Ce m-a enervat insa, ca aici vreau sa ajung, este ca daca spuneam la inceput cand am negociat contractul CASCO (da, se negociaza putin) ca vreau si afara mi se dadea gratis CHIAR FARA SA AM RCA-ul la ei. Deci ca in Biblie „cere si ti se va da” sau daca facem un mic corolar:

„Nu cere si fi sigur ca nu ti se va da”. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: