Ruby Tuesday


Un local cu specific american. Sincer nu ma „dau in vant” dupa americani si vreo presupusa cultura de-a lor insa am zis ca trebuie sa li se dea o sansa macar pe partea culinara, nu ? 🙂

Ruby Tuesday e relativ aproape de serviciul meu fiind la 400-600m de Piata Muncii asa ca era o destinatie buna, macar geografic.

Intru si vad sigla VISA si cea MASTERCARD si zic „bun, pot plati doar cu cardul daca trebuie” – de ex. daca e nasoala servirea. Interiorul pare a fi tematizat pe sporturi americane (baseball si altele) iar canapelele seamana foarte mult cu cele din serialul TV Seinfeld.

Prima bila neagra au luat-o de la mine atunci cand am vazut ca meniul primit de mine era numai in engleza si cel al colegului meu era in romana. Stiu bine limba engleza insa ma deranjeaza sa nu mi se ofere ceva in limba mea in tara mea.. Mi se pare o jignire.

A doua bila neagra vine tot de la meniu : preturile! Nu va duceti acolo fara card sau macar suficienti bani lichizi („cash” 😛 ). Un asa zis hamburger (nu stiu foarte exact ca nu am comandat) costa 16 RON !!! (O fi imens cine stie…) Berea la halba este 8 RON!

Ma rog… am zis ca daca tot eram acolo nu prea am chef sa plec in alta parte desi Spring Time-ul era peste drum si mai erau si alte optiuni ale caror nume nu mi le amintesc.

In final am zis ca daca tot o sa „sparg” o groaza de bani macar sa fie indestulator si bun. Asa ca mi-am ales din varietatea restransa a meniului un „New Orleans Sea Food” – o portie de mancare compusa din file de peste oceanic (tapilla? – nu mai stiu exact cum se numea) acoperit cu un sos de branza foarte gustos. Pilaf cu branza cheddar, creveti decorticati si paine prajita cu unt si usturoi din belsug.

A fost foarte gustos si nici n-am putut sa mananc tot pestele! Bineinteles ca eu am o mica problema cu oasele de peste 😀 si am fost foarte placut surprins de faptul ca nu avea pic de os acel file de peste. Crevetii buni…

Colegul meu si-a luat paste cu friptura de pui (interesanta idee…) si de asemenea a fost multumit de gust si cantitate. Halbele de bere le „coafeaza” nitel inainte de servire facandu-le cumva o crusta de gheata foarte subtire (0,2mm cred) pe toata suprafata exterioara… care se topeste in 2-3 min dar da un aspect de „scos din congelator” destul de interesant.

Costuri :
New Orleans SeaFood 36 RON
Tuborg 8 RON

Note :
Pret 5
Gust 7,5
Servire 8,5
Satietate 9
Toaleta N/D (Nedisponibila nota – nu mi-a venit… :)) )

Poze :

New Orleans SeaFood – New Orleans SeaFood

Paste cu friptura de pui – Paste cu friptura de pui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: