Cand am incercat sa merg la Karishma prima data era inchis si atunci am descoperit Luisenhof despre care am scris cu ceva timp in urma. Fiind inchis Karishma pe Iancu Capitanu mai vazusem doua restaurante : Luisenhof si Thang Long. Initial vroiam sa merg la Thang Long dar in final alesesem Luisenhof si am fost foarte multumit desi prima data dadusem sa ies din curte..
Am zis ca e cazul sa dau o sansa si Thang Long-ului ca tot se aflase printre „nominalizati”.
De la intrare iti sare in ochi eticheta „Restaurant de lux” parca un fel de avertisment. Eu n-am tratat-o ca o amenintare ci mai degraba o provocare. Oricum semnul salvator „Visa” imi garanta ca nu o sa spal vase sau o sa-mi las hainele si / sau actele drept garantie daca n-am suficienti bani la mine pentru a plati consumatia :))
Fiind amenajat intr-o veche vila avem camere mici si multe (fumatori, nefumatori, etaj, parter samd). Nu-i rau chiar pare mai intim.
Toate bune si frumoase insa atata timp cat esti singur in camera aceea si nu trebuie sa auzi si ce discut altii sau sa auda altii ce discuti tu.
Meniul este strict vietnamez fara chestii universale gen mici, pizza etc.
Preturile cam maricele iar portiile par mici insa sunt foarte satioase.
Am luat cate o supa „Dragonul zboara peste Pacific” (carne de pui, ciuperci, crevete si alte nebunii de genul asta 😛 ), felul doi pui Saigon si orez prajit cu ou. Stella Artois fara alcool drept beuturica. Vorba vine beuturica.. 😦
Sincer cand am vazut portiile m-am speriat ca o sa plec lihnit de acolo insa nu o sa puteti crede cat sunt de satioase in ciuda volumului redus.
Supa m-a mirat cel mai mult : se serveste foarte fierbinte (ne-a atentionat de 2 ori chelnerul sa avem grija cum o bagam in gura. Supa. :)) ) este exact ca piftia („racitura” daca vreti sa-i ziceti asa). Gelatinoasa dar nu rece 🙂 Foarte interesante si algele pe care le continea, dadeau un miros si gust de apa de mare.
Cea mai ciudata supa pe care am mancat-o vreodata, dar intr-un sens bun.
Am ales puiul Saigon pentru ca scria la ingrediente „urechiuse de lemn” (peste tot in meniu sunt diminutivate aceste ciuperci – nu stiu de ce). Am fost usor dezamagit ca aceste ciuperci nu sunt carnoase si mari ci subtirele si mici. Si moi. Orezul foarte gustos si mai ales mi-a placut ca nu se lipesc boabele unele de altele ca la orezul „prost” (prost din punctul meu de vedere).
Incepand cu acest post m-am hotarat sa spun si preturile, poate e mai util asa.
Supa: 7 lei
Orez: 3 lei
Pui: 19 lei
Stella Artois: 5 lei
Tot incepand de acum voi da si note pe categorii si pe o singura scala de acum inainte (0-10) :
Gust: 7,5
Satietate: 8,5
Pret: 6
Atmosfera: 7,5
Toaleta: N/A (n-am fost)
Servire: 9
GENERAL: 8
Joi, 17-aprilie-2008 la 8:42 am
aha…
mersi de prezentare, maine trebuie sa merg acolo.
sper ca nu s-a schimbat mare lucru intr-un an, in afara de preturi.
Joi, 17-aprilie-2008 la 10:50 am
Pai dupa ce mergi acolo poate ne impartasesti si noua o parere 🙂
Duminică, 24-ianuarie-2010 la 4:58 pm
Restaurantul a fost redeschis in 01.2010 cu livrare la domiciliu thang-long.ro