„Legenda” – Casa Gurmandului


Am fost in sfarsit la Legenda.. Am fost placut surprins la intrare de siglele Visa si Mastercard si de anuntul de meniu „Business” cu reducere 10% (cica intre orele 12 si 16).

Vedere in restaurant

Inauntru nu este mult loc, vreo 10-12 mese in total cred si un bar mititel. M-am asezat, cum imi place mie, intr-un loc „cu vedere la masina” si am asteptat comanda. Prima chestie, nu au meniul „Business” pe care l-au publicat si pe pliante si pe afisul de la intrare si la barul din interior… Hmm…

Ok, comand o salata greceasca si o supa-crema de ceapa cu parmezan si un kinley tonic. Vine supa-crema care era cam fierbinte si cam putina dar macar este intr-o farfurie de lut cu manere ;))
Painea a fost insa foarte buna, mai precis pita ca pita se numeste; supa per total buna dar cam putine crutoane iar parmezanul a fost vreo 30-40 de molecule risipite pe crutoane…

Supa-crema de ceapa cu parmezan

Salata bunicica – branza feta din belsug nu am ce sa critic – dar cam scumpa pentru cat era in farfurie…

Salata greceasca

Colegul de serviciu si-a luat o salata „Imperial” – cred ca a facut o afacere mai buna pentru ca:
a. Avea carne
b. Avea branza cu mucegai (mie imi place)
c. Pare a fi mai multa

Salata “Imperial”

Si ca un lait-motiv si kinley-ul era la 250ml in loc sa fie la 500ml cum era in meniu… Per total pot sa spun ca ce m-a deranjat a fost ca portiile sunt mici. Prea putina supa, prea putina salata, prea putin kinley.

Localul este pe str. Mihai Eminescu care oricum este sugrumata de trafic si faptul ca am gasit un loc de parcare este pur noroc. Din fericire la ora asta (cam 3 dupa amiaza) nu era deloc aglomerat inauntru, nu zgomot, nu fum, nimic deranjant decat poate radio-ul dat cam tare dupa gustul meu.

La sfarsit am primit totusi o reducere de 10% si tinand cont ca servirea a fost foarte prompta si chelnerii amabili ma determina sa dau o nota 3/5.

partea nasoala a unei recenzii…

2 răspunsuri to “„Legenda” – Casa Gurmandului”

  1. luizao Says:

    Estive aqui xeretando. Valeu!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: